dijous, 14 de novembre del 2013

Trigun

Trigun



SINÒPSIS
Trigun narra la història d'en Vash l'Estampida, també conegut com El tifó humà, i de les dos treballadores de la Societat d'Assegurances Bernaderi: Meryl Stryfe y Milly Thompson, que tenen la missió de seguir i minimitzar els efectes del caos que persegueixen a en Vash allà on va. Aquest amaga la seva veritable personalitat, alternant entre l'idiota inofensiu i el guerrer implacable, però és sempre un aférrim i imparable pacifista.
Básicament, la història se centre en l'enfrontament entre en Vash i el seu germà Knives. Es desarrola al planeta Gunsmoke, on varies naus colonitzadores terresestres s'hi van estavellar un segle enrere. El ser un planeta amb poca aigua, gairebé desert, s'hi ha desenvolupat una civilització humana similar al vell oest estadounidenc. Existeix una interessant barreja entre tecnologia antiga i nova, però el que crida més l'atenció són les Plantes, éssers que proveeixen energia a les ciutats humanes, les aparences de les quals són de dones jóves amb ales, també conegudes com éssers fora del temps. 
En Knives contarà amb un grup d'assessins mentre que en Vash semblarà tenir un aliat, en Nicolas D. Wolfwood, un predicador que duu una enorme creu a sobre, la qual és en realitat una arma de gran poder.

DESCÀRREGA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada