diumenge, 16 de desembre del 2012

Get Backers

Get Backers (per Castalia Doragon i Maxkaiser)

Ginji Amano i Ban mido, formen un Servei de Recuperació anomenat "Get Backers", amb el que ofereixen als seus clients la recuperació de qualsevol objecte que aquests hagin perdut a canvi d'elevats honoraris, això si assegurant un èxit del cent per cent..

Tot i que semblen ser nois comuns i corrents, tots dos tenen un passat violent que desitgen oblidar, i posseeixen habilitats físiques super humanes. Gràcies a les seves habilitats, gairebé sempre compleixen amb la seva missió, però, la mala sort amb els diners que els persegueix farà que, generalment, no rebin compensació econòmica pel seu treball, per la qual cosa gairebé sempre se'ls trobarà demanant menjar gratis en el restaurant Honky Tonk del seu "amic" Paul Wan. Allà és a on es dirigeixen els clients dels Get Backers per contractar-los.


Personatjes principals:
Ginji Amano

La G dels Get Backers. Ell és el company de Ban Midō i un cop va ser el atemorizante Raitei, i el líder d'una colla anomenada Els Volts en la Fortalesa Il · limitada. És conegut com l'Emperador Llampec perquè té l'habilitat de controlar i generar electricitat. Aquest poder li dóna diverses habilitats úniques com el seu impressionant poder de regeneració, com també l'habilitat de convertir-se en un magneto o bateria humana. Malgrat el fosc passat de Ginji, la seva conducta és molt enèrgica, i és un noi amistós amb un fort sentit de la justícia. El fa amics fàcilment, sovint sense intentar-ho, i també és molt fiable i obert cap als altres.

Ban Mido

És la B dels Get Backers i un dels protagonistes principals de la serie.La gent immediatament ho jutja malament. A part d'això, ell és un gran tipus amb un fort sentit del lideratge i molt talentós, a més en realitat és un noi molt noble i de bons sentiments i no s'obre amb qualsevol persona però quan ho fa es converteix en la persona més fiable en la faç de la terra, i amb el seu toc d'arrogància es torna en una persona més interessant. Ban és una cambra alemany ia més és el nét de la "Última Bruixa del Segle XX". Ban Midō és també una espècie de germà per Himiko Kudō, ja que en matar ell al seu germà Yamato (per que ell l'hi va demanar), li va prometre a aquest últim el protegir a la seva germana menor, Himiko. Ban té el poder de l'Jagan (o telepatia) el qual el considera com una desgràcia i una virtut: una espasa de dos talls, i això perquè la seva àvia li va dir que lamentablement havia heretat els seus ulls maleïts, aquests bells ulls blaus consisteixen a provocar somnis o malsons a una persona amb només mirar-la als ulls. Només té efecte durant 1 minut i només ho pot fer 3 vegades al dia, en cas contrari, corre el risc de morir. Un altre dels seus poders és una força d'agarri de 200 quilograms a la mà derecha.Y més és el més poderós dels Get Backers ja que ell és el que venç a Ginji com l'antic líder dels Volts l'Emperador Llampec.



DESCÀRREGA

https://mega.nz/#F!fFAXUIBC!UWxxERhSIxJaSxPeXLmcog

4 comentaris:

  1. Respostes
    1. Rectifico, en el mega si que funcionen, menys el 4, 23 i 34. Els podrieu tornar a pujar sisplau?

      Elimina
    2. Perdó... No me'n havia enrecordat més... xD
      Quan arriven al 100% diu Description error

      Elimina
  2. tant el 4 com el 23 continuen sense funcionar

    ResponElimina